Notice: Undefined index: pf_settings_page_slug in /home/newthrac/house.travcobg.com/wp-content/themes/travelicious/archive-portfolio.php on line 8
България – Травко БГ – приключения и природа
 

НачалоCategoryБългария

Живописна мозайка от зелени гори, дъхави ливади, изумрудени язовири, живописни реки и причудливи скали - това са Родопите. Понякога са нежни и топли - в късна есен, разстлала пъстрата си топла прегръдка из цялата планина.

Слънчевата ферма се намира в село Тънково - изградена е изцяло от камък, глина и дърво - традиционни техники за строителство с естествени материали, носии, битови предмети, вино.

Ивайловград като селище се формира в края на XVI и началото на XVII век. В началото там живеят само гърци. През 1823 г църковната енория включва 10 села с гръцко и българско население.

Църквата в село Пелевун е от възрожденския култов период от 19-и век, с изключително висока историческа стойност, обявена за архитектурно-художествен паметник на културата.

За нас

Мечтаната почивка е на метри от езерото Студен кладенец в Източните Родопи – в уютна къща за гости, където ще сте истински гости на домакините, в домашна обстановка ще се насладите на превъзходна кухня с натурални продукти и ще се отпуснете в приятелски разговор с незабравима гледка към язовира и планината.

Свързани линкове

Приключения и природа

Слънчевата ферма

Пампорово ски

Блогът на Габи Тур

Травъл Консулт БГ

Новото тракийско злато

Последвай ни във фейсбук
Напиши отзив

Всяка добра дума има значение