Начало Настаняване

Условия за нощувка в къща "Бягство при езерото" на язовир Студен кладенец
В село Гняздово

Преустроена селска къща

превърната в модерен и уютен дом, чиито врати са отворени за гости.

Първа Ви посреща верандата с изумителна гледка към язовир Студен кладенец. Това е и любимо място на гостите за отдих през топлите месеци на годината. Целият първи етаж има излаз към верандата, а на етажа са разположени кухня, трапезария и хол с мека мебел и телевизор. Тук са още баните, тоалетните и библиотеката с книги, карти и пътеводители. Централно място на първия етаж заема камината, която разпръсква мека топлина още с влизането Ви в къщата при езерото през студените дни.

Вътрешни стълби водят към втория етаж и стаите за гости. Две тройни и две двойни стаи предлагат комфорт за нощувка на 10 човека.

Библиотека с книги и кът за отдих са споделеното пространство на втория етаж. Тук е и панорамната тераса с удобна дървена маса, столове и пейка – да се насладите максимално на чистия въздух и спокойствието на язовир Студен кладенец с хубава книга в ръка.

Трапезарията е мястото, където преминават вечерите в приятелски разговори и наздравици с домашна ракия и гозбите на стопанката на къщата. Идеята на къща за гости „Бягство при езерото“ е да Ви предложи домашен уют и спокойствие, като Ви накара да се почувствате истински гости на домакините. Тук се храните на една маса със стопаните и споделяте преживяванията от деня. Успявате да се отпуснете напълно, без формалности и без ангажименти, просто като у дома.

Къщата е оградена от зелена градина с овошки, асми с грозде и поляна с гледка към язовир Студен кладенец. Има и обособен навес с лятна кухня, маса и столове, чешма, барбекю и газов котлон. Лятната кухня е мястото за желаещите да приготвят сами своята вечеря и да се нахранят самостоятелно под навеса.

 

Два типа стаи
Двойна стая
С отделни легла, които могат да се събират в спалня. Гардероб с допълнителни завивки, закачалки, маса и стол, нощна лампа, пердета за затъмняване, прозорци с гледка към язовира.
Спално бельо, олекотени завивки, малка и голяма кърпа са на разположение на всеки гост.
Отопление с електрически радиатори през зимата. Общ санитарен възел и обща тераса за четирите стаи за гости.
Три отделни легла, гардероб с допълнителни завивки, маса и стол, нощна лампа, нощно шкафче, прозорец с гледка към градина и частично към язовира.
Спално бельо, олекотени завивки, малка и голяма кърпа са на разположение на всеки гост.
Отопление с електрически радиатори през зимата. Общ санитарен възел и обща тераса за четирите стаи за гости.
За нас

Мечтаната почивка е на метри от езерото Студен кладенец в Източните Родопи – в уютна къща за гости, където ще сте истински гости на домакините, в домашна обстановка ще се насладите на превъзходна кухня с натурални продукти и ще се отпуснете в приятелски разговор с незабравима гледка към язовира и планината.

Свързани линкове

Приключения и природа

Слънчевата ферма

Пампорово ски

Блогът на Габи Тур

Травъл Консулт БГ

Новото тракийско злато

Последвай ни във фейсбук
Напиши отзив

Всяка добра дума има значение